Bar Pertunjukan RV - DITUTUP

Bar Pertunjukan RV - DITUTUP

RV Show Bar - CLOSED

Ikon Lokasi

134E Jalan 136, Phnom Penh, Kamboja

Bar Pertunjukan RV - DITUTUP
TERTUTUP  - bukan lagi bar gay.

Bar bergaya dengan tempat duduk dalam dan luar ruangan yang nyaman, serta panggung kecil yang menyelenggarakan pertunjukan drag pada hari Selasa - Minggu (waktu pertunjukan pukul 10 dan 11).

RV menarik kerumunan campuran ekspatriat, pengunjung, dan penduduk setempat. Terletak di Street 136, di seberang ELT School dan di sebelah Honey Salon.
Penilaian Bar Pertunjukan RV - DITUTUP
4
Peringkat Audiens

Berdasarkan 1 orang

J
John

21-Jun-2016

Rainbow Bar ditutup

Pergi ke sini hari ini (21/6/2016) Tidak lagi Rainbow Bar. . masih beroperasi tetapi dengan nama baru. . bukan bar gay lagi. .
F
Francois

20-Jan-2016

bar pelangi

Rainbow Bar adalah tempat yang sangat ramah untuk minum, bersantai, dan dihibur! Pertunjukannya luar biasa, energinya plus! Semua penampil memberikan yang terbaik dan Victor benar-benar menggetarkan. Saya sangat merekomendasikannya jika Anda menghabiskan waktu di Phnom Penh, ingin bertemu dengan beberapa teman dan bersenang-senang!
A
Alessio

20-Jan-2016

Rainbow Bar kini menjadi puplar Gay Bar di Phnom Penh sejak pemilik baru.

Pemilik baru mengubah segalanya yang sekarang menarik lebih banyak Turis dan penduduk lokal. Sekarang disebut: RV SHOW BAR. Sangat bersih, dikelola dengan baik. Pemiliknya juga merupakan pemain yang hebat. Yang menjadikan pertunjukan mereka Terbaik di Phnom Penh. Saya TELAH KE SANA beberapa kali bersama tamu saya. Kami semua sangat bersemangat. Saya dapat merekomendasikannya kepada semua orang.
A
Andrew

24-Desember-2014

Tempat terbaik untuk bersantai

Pemilik baru hanya sekitar 1 tahun. Tempat terbaik untuk duduk dan menikmati pertunjukan GOOD Drag dan beberapa minuman.

Komentar / Ulasan adalah opini subjektif dari Travel Gay pengguna, bukan dari Travel Gay.

Buku A Travel Gay Hotel yang Disetujui